Over

Welkom op de vernieuwde Adri’s Webgids

Deze webgids bestaat sinds 1999!

Laatst bewerkt op: 17 januari 2018

ArboMilieuEten & Drinken – Sociale Media

Je vindt hier verwijzingen naar interessante websites op het gebied van Arbo en Milieu, mijn werkgebied.
Daarnaast zijn er pagina’s over onderwerpen die ik ook interessant vind. Welke onderwerpen dat zijn? Zie de blokjes in het menu links.

Snel naar:
NRC Stijlboek 

Weer: DLR vis foto – IR foto wereld – Wolken + neerslag W Europa – Neerslagradar NL Buienradar – Neerslagradar NL MeteoGroep – Neerslagradar West-Eur wolken+regen – Weerlicht neerslag en bliksem – Onweer wereldwijd – 10-daagse PLUIM KNMI – MeteoGroepKNMIMeteotinesWeersverwachting Oegstgeest MeteoGroep

Arbo: WetgevingArboportaalArbokennisnetMinisterie SZWInspectie SZWArbo in Europa – Napo filmsIAVM-LVeilig werken met gevaarlijke stoffen – Meer>>>

Milieu: Ministerie I&MInfomilPublicatiereeks Gevaarlijke Stoffen PGS – Meer>>>

MVO: Ministerie I&M

Routeplanners Auto: Via Michelin (+ kaarten) – TomTomFalk Duitsland (+ hotels) – Falk NL – ANWB – RoutemasterRoutenet

Leiden: Gemeente Leiden  Universiteit LeidenLUMC Expat Center – Economie071

De webgids is nog in ontwikkeling. De komende maanden wordt de webgids steeds verder uitgebreid.

7 gedachtes over “Over

    • Beste Wout. De blog is een uitvloeisel van een eerdere activiteit voor een verenigingsblad. Daarin gepubliceerde bedrijfsongevallen ben ik ook gaan verzamelen in de blog, en dat doe ik nu nog steeds. Ik hoop dat deskundigen er iets mee kunnen (er van leren, inzicht krijgen in soorten ongevallen en in welke branches, een soort preventie dus). Omdat ik de berichten uit openbare publicaties haal, kan ik niet zeggen hoe compleet het overzicht is. Dus statistische waarde is er niet.
      Wat is de bedoeling van je vraag?

      Like

    • Excuses voor de late reactie. Ik gebruik Google Alert met specifieke zoektermen om informatie over bedrijfsongevallen te vinden. Uiteindelijk komen die ongevallen op de blog waar de oorzaak en/ of gevolg duidelijk zijn, of die te bizar zijn om niet te plaatsen.

      Like

Plaats een reactie